Kuşadası - Güzelçamlı feribot saatleri başladı

Rate this item
(1 Vote)

kusadasi guzelcamli

Milli Park'a gitmek isteyen vatandaşların karayolu yerine tercih ettiği Deniz Otobüsleri Kuşadası'nda Setur Marina'dan kalkıyor. Güzelçamlı'da Limandan hareket edecek Deniz Otobüslerinin hizmet vermeye başlaması vatandaşı heyecanlandırdı.

Deniz yoluyla seyahat etmenin daha güzel olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Güzelçamlı'ya kadar araçla gitmek özellikle yaz aylarında büyük bir problemdi. Artık ailecek deniz otobüsüne biniyoruz. Hem deniz havası alıyoruz hemde geze geze Güzelçamlı'ya gidiyoruz." şeklinde konuştular.

Deniz otobüslerinin mahallelerine faydası olduğunu belirten Güzelçamlılı bir vatandaş ise "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ediyoruz. Hem mahallemize ulaşım kolaylaştı hemde biz Kuşadası'nın merkezine inmek için deniz otobüslerini kullanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

DENİZ OTOBÜSLERİNİN SEFER SAATLERİ

Kuşadası’ndan sabah 08.45, 11.30 ve 17.00, Güzelçamlı’dan da 10.00,13.00 ve 18.15 saatlerinde kalkacağı açıklanan deniz otobüslerinin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.  Kuşadası'ndan Güzelçamlı'ya giden vatandaşlar, Güzelçamlı Liman'dan Milli Park'a otobüslerle götürülecek.

Read 3546 times

bann

gzlc logo

Copyright © 2012 - 2024 www.güzelçamlı.com Türkiye'nin Göz Bebeği Güzelçamlı'nın ilk ve tek portalı...

Makale Görünüm Sayısı
147285
.